shutterstock_280669109-20160215201215

Ce să nu faci niciodată la prima întâlnire

18-things-you-have-to-avoid-doing-on-your-first-date

Probabil cu toții am avut odată o întâlnire care nu a decurs conform așteptărilor datorită unei greșeli de atitudine sau manieră. Astfel acuma ai ocazia să înveți de la doamna Hambling cateva lucruri pe care niciodată sa nu le faci dacă vrei să ai o întâlnire reușită.

  1. Nu exagera cu machiajul

Nu e halloween deci ar fi indicat să nu arunci pe tine două kg de fond de ten, poate partenerul te invită la un bazin sau jacuzzi după masă și astfel te poți transforma într-un adevărat monstru.

2. Comportă-te normal

Chiar dacă ești extaziată după el și în visele tale el pare a fi alesul, nu începe sa îți faci planuri prea mari pentru că a doua zi șansele să intri în depresie ca nu îți răspunde la telefon există.

3. Nu aștepta ca el să achite nota de plată

Probabil ești genul de materialistă notorie și aștepți ca el sa fie gentleman și să achite nota, tu să pui mâna pe el și sa duci o viață de vis pe bani lui, greșit, el cu siguranță va plăti nota pentru că e un domn, dar fi sigură că nu ești prima și nici ultima întreținută care ii trece pragul, așa că bucură-te din plin de singura noapte în compania lui.

4. Nu vorbi despre foștii iubiți

Nu începe să afișezi un CV întreg cu foștii tai iubiți, reputație,experiență poate chiar și scrisori de recomandare, pentru ca ești la o întâlnire nu la casting de filme +18.

5. Fi atentă la atitudinea care o abordezi

Nu fă pe interesanta dacă nu ești, pari fascinată de activitățile lui,hobby-uri etc chiar dacă nu îți pasă, nu exagera cu facebook-ul un simplu check-in e de ajuns, nu fă poze la mâncare sau băutură, nu striga după ospătar și cel mai important lucru nu uita de manierele la masă.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *